VAK5

Artiesten

U kunt bij VAK5 terecht voor een vakkundig advies op het gebied van entertainment en het boeken van optredens van artiesten in alle denkbare genres en categorieën.

Alle artiesten van Nederland

Het werkterrein van VAK5 omvat in beginsel alle artiesten van Nederland. Door onze jarenlange ervaring met entertainment en artiesten in de meest brede zin van het woord zijn wij als geen ander in staat een passend voorstel voor ieder evenement of gelegenheid te doen. Daarbij behartigen wij in het bijzonder de belangen van een specifieke groep artiesten die wij rekenen tot de VAK5 selectie.

De VAK5 selectie


back to waterloo small     captain jazz small     denise-rivera small     josee-koning small     laura-vlasblom small

liesbeth-list small     Women In White small     magic-unlimited small     The Piano Train small     petros-karaokeshow small

amber roots small     captains dinner party small     pianoplayer fulco small     jazzafinado small     lady plays the bass small

richard stooker small     frogettes small     trio roept u maar small

Geen rompslomp

Als u uw entertainment boekt via VAK5 zorgen wij voor de totale afhandeling van het optreden. Wij nemen u de rompslomp van contracten en riders uit handen, verzorgen de communicatie met de artiest en bij optredens van meerdere artiesten zorgen wij desgewenst voor begeleiding ter plaatse.