VAK5

Magic Unlimited Magic Unlimited

Internationale live magic show vol met energie, prachtige muziek, romantiek, humor en verbluffende magische effecten.

Algemeen

Oscar Kazàn, zijn broer Renzo Kazàn en diens vriendin Mara waren 20, 19 en 18 jaar jong toen zij als Magic Unlimited op het podium stonden in Caesars Palace in Las Vegas. Hun show werd coast to coast uitgezonden en aansluitend traden zij op in talloze theater- en televisieprogramma´s in Nederland en in vele andere Europese landen.

Nu, vele jaren later, presenteert Magic Unlimited wereldwijd een van de meest entertaining live magic shows! Een enorme dosis energie, prachtige muziek, romantiek, humor en verbluffende magische effecten maken deze intrigerende show tot een onvergetelijke belevenis.

Zonder twijfel wordt de échte magie gecreëerd door hun gepassioneerde persoonlijkheden. Deel van hun charme is het vermogen hun publiek mee te voeren naar een wereld vol fantasie en dromen. Oscar, Renzo & Mara zijn drie illusionisten en magic entertainers op hoog niveau!

Video's

Boekingsmogelijkheden

Magic Unlimited brengt een gevarieerde, spectaculaire show van circa 25 minuten, waarbij er volop interactie is met het publiek. Zij brengen zelf hun licht, geluid en special effects mee.

Voor familie-evenementen heeft Magic Unlimited ook een speciale kindershow ontwikkeld.

Biografie

Naam: Oscar Kazàn
Geboortedatum: 14 september 1980
Geboorteplaats: Hoog Keppel
Sterrenbeeld: Maagd
Ik was een jaar of vijf toen ik mijn eerste goocheltruc deed. Maar pas toen ik veertien was raakte ik echt geïnteresseerd in goochelen. Ik wilde een eigentijdse magic show maken met jonge mensen die dans en magic combineren. Een popgroep in magic!
Mijn vak is illusionist en dit werk doe ik met hartstocht en passie. Verder vind ik het heel prettig om met mijn familie samen te werken. Het geeft grote verbondenheid én vrijheid. Vooral omdat wij het bijna altijd met elkaar eens zijn.
Het liefst doe ik acts waarbij ik publiek vanuit de zaal vraag om te assisteren. Altijd weer een verrassing wie je op het podium krijgt!

Naam: Renzo Kazàn
Geboortedatum: 12 december 1982
Geboorteplaats: Hummelo & Keppel
Sterrenbeeld: Boogschutter
Toen ik 11 jaar was vroeg Oscar mij of ik hem wilde helpen om een magic show in elkaar te zetten. Toen Mara er ook bij kwam, deden we alle trucs met zijn drieën.
Inmiddels doe ik ook veel soloacts. Bijvoorbeeld de kaartmanipulatie waarbij ik uit het niets eindeloos veel kaarten uit de lucht haal. Daar moet je heel veel voor oefenen en ik vind het fantastisch om hiermee bezig te zijn.
Soms gaat er wel eens wat mis op het podium. Tijdens een show moest ik uit een kist verdwijnen. Terwijl ik opgevouwen ergens in het donker in de kist zat, brak er een poot af.
De kist viel om en gleed met mij erin, van het podium af en smakte 2 meter lager op de vloer.
Ik ben uiteindelijk in de kist achter de coulissen gedragen en daar bevrijd uit mijn ongelukkige positie!

Naam: Magic Mara
Geboortedatum: 8 april 1981
Geboorteplaats: Zwolle
Sterrenbeeld: Ram
Dit beroep past heel goed bij mij. Ik kan er creativiteit, techniek, acteren en dans in kwijt. Het is een heel vrij en blij beroep en we zien veel van de wereld. De romantische acts vind ik het leukst om te doen. Waarschijnlijk past dat bij mijn karakter. De act waarbij Renzo mij door de lucht laat zweven is dan ook mijn absolute favoriet!
Voor mij persoonlijk is het belangrijkste van onze show, dat de mensen na afloop van de voorstelling een blij gevoel hebben. Het gaat niet om het geheim van de trucs, maar om het gevoel dat de show bij het publiek naar boven haalt!

Social Bookmarks