VAK5

VAK5 voor bureaus

VAK5 is een full service artiesten en entertainment bureau. Wij adviseren onze opdrachtgevers graag met betrekking tot “onze eigen” VAK5 selectie artiesten alsmede de vele honderden entertainment acts in ons bestand.

Naast bestaand entertainment bieden wij, via onze productions, oplossingen op maat.

Artiestenbureaus

Collega bureaus kunnen bij ons terecht voor advies, beschikbaarheid en boeking van de VAK5 selectie. Bij serieuze belangstelling kunnen opties worden verstrekt. Deze blijven in de regel 2 weken staan, maar worden door ons nooit zonder navraag verwijderd. Verder kunnen collega bureaus een digitale prijslijst met bureaukortingen opvragen en houden wij hen regelmatig op de hoogte van nieuws en updates over onze VAK5 selectie.

PR & Evenementenbureaus

Naast informatie over de VAK5 selectie kunnen deze bureaus ook bij ons terecht voor een volledig entertainmentvoorstel dat aansluit bij de wensen van hun klant, of het thema cq de locatie van het event.

Indien bestaande entertainment acts geen afdoende oplossing bieden adviseren wij graag omtrent entertainment op maat. Onze productions kunnen fungeren als ondersteuning van een boodschap of thema, tijdens opening- of finaleshows of wellicht bestemd zijn voor specifieke doelgroepen.

Voor meer informatie neem contact met ons op.