VAK5

VAK5 voor cateraars en locaties

VAK5 is een full service artiesten- en entertainment bureau met een specifieke dienstverlening voor party-cateraars, horeca- en partylocaties. Wij adviseren onze klanten graag over de keuze en de inzet van hoogwaardig entertainment ten behoeve van door hen georganiseerde of gefaciliteerde evenementen. Daartoe beschikken wij over een ruime database met artiesten en entertainment in diverse genres en verschillende prijsklassen.

Dienstverlening op maat

In onze dienstverlening sluiten wij precies aan bij de wensen en werkwijze van onze opdrachtgever. Vanuit een heldere briefing, die desgewenst via een electronisch formulier op onze website kan worden geplaatst, stellen wij een entertainment programma samen. De entertainmentprogramma’s die wij samenstellen zijn precies afgestemd op het soort evenement, de doelgroep, de doelstelling en het thema van het evenement. Binnen deze programma’s kunnen alle vormen van entertainment terugkomen zoals een ontvangstact, een openingsshow, een band, entertainment en attracties in verschillende subzalen, thematisch entertainment, animatie, een slotshow en ga zo maar door.

Meerdere keuzes

Op basis van de briefing en het budget wordt door VAK5 een maatwerkprogramma samengesteld met voor de diverse onderdelen meerdere keuzemogelijkheden. Daarbij wordt op voorhand de beschikbaar van de verschillende artiesten en acts gecontroleerd en worden zo nodig opties geplaatst. VAK5 presenteert haar voorstel standaard met foto’s en teksten die de wederverkopers direct kunnen overnemen in hun offerte naar de klant.

Altijd actueel

Doordat wij voortdurend met entertainment bezig zijn blijven wij goed op de hoogte van wat er in de markt standaard beschikbaar is maar ook wat eventuele aanvullende mogelijkheden van artiesten zijn.

Door onze intensieve contacten met artiesten en andere artiestenbureaus zijn wij ook altijd snel op de hoogte van nieuwe acts die beschikbaar komen. Zo weten wij voor vrijwel iedere vraagstelling een passende oplossing te vinden.

Voor meer informatie neem contact met ons op.