VAK5

VAK5 voor bedrijven

VAK5 is een full service artiesten- en entertainment bureau dat zich in belangrijke mate richt op de business-to-business markt. Wij adviseren onze bedrijfsmatige opdrachtgevers graag over de keuze en de inzet van hoogwaardig entertainment ten behoeve van door hen georganiseerde of gefaciliteerde bedrijfsevenementen. Daartoe beschikken wij over een ruime database met artiesten en entertainment in diverse genres en verschillende prijsklassen. Daarnaast kunt u ons inzetten als producent tijdens uw event of ons de volledige organisatie van uw evenement in handen geven.

Artiesten en entertainment

Vanuit een oriënterend gesprek eventueel gevolgd door een briefing stellen wij een entertainment voorstel op maat samen. Daarbij houden we nauwgezet rekening met het soort evenement, de doelgroep, de doelstelling, het programma en een eventueel thema van het evenement. Binnen een entertainmentvoorstel kunnen alle vormen van entertainment terugkomen zoals een ontvangstact, een openingsshow, een band, een bekende artiest, entertainment en attracties in verschillende subzalen, thematisch entertainment, animatie, een slotshow en ga zo maar door.

En als u uw entertainment boekt via VAK5 zorgen wij voor de totale afhandeling van het optreden. Wij nemen u de rompslomp van contracten en riders uit handen, verzorgen de communicatie met de artiesten en zorgen desgewenst voor begeleiding op locatie.

Productie en organisatie

Desgewenst kan VAK5 uw partner zijn als het gaat om de productie van (delen van) uw evenement of zelf als organisatiebureau waaraan u de totale organisatie kunt overlaten. U bepaalt hoe ver onze samenwerking zal gaan !

U kunt gebruik maken van de ruime ervaring van VAK5 bij de organisatie van zakelijke evenementen als:

  • Personeelsfeest
  • Jubileum bijeenkomst
  • Opening of receptie
  • Jaarvergadering
  • Relatie evenement
  • Open dag of promotie evenement
  • Beursdeelname

Voor meer informatie neem contact met ons op.