VAK5

VAK5 voor particulieren

VAK5 is een full service artiesten en entertainment bureau. Wij adviseren onze opdrachtgevers graag met betrekking tot “onze eigen” VAK5 selectie artiesten alsmede de vele honderden entertainment acts in ons bestand.

U kunt bij ons terecht voor een vakkundig en eerlijk advies als het gaat om het boeken van artiesten en entertainment voor uw feest of evenement.

Doordat wij voortdurend met entertainment bezig zijn blijven wij goed op de hoogte van wat er in de markt standaard beschikbaar is maar ook wat eventuele aanvullende mogelijkheden van artiesten zijn.

Door onze intensieve contacten met artiesten en andere artiestenbureaus zijn wij ook altijd snel op de hoogte van nieuwe acts die beschikbaar komen. Zo weten wij voor vrijwel iedere vraagstelling een passende oplossing te vinden.

En als u uw entertainment boekt via VAK5 zorgen wij voor de totale afhandeling van het optreden. Wij nemen u de rompslomp van contracten en riders uit handen, verzorgen de communicatie met de artiesten en zorgen desgewenst voor begeleiding op locatie.

Voor meer informatie neem contact met ons op.