VAK5

VAK5 voor artiesten

VAK5 is een full service artiestenbureau dat boekingen verzorgt voor haar ‘eigen’ exclusieve artiesten maar ook optreedt als entertainment bemiddelaar. Verder verzorgen wij het management en de zakelijke begeleiding van enkele artiesten.

Ons team combineert een aantal specifieke ervaringen als marketing, promotion en management (Marco Vlasblom) en eventmanagement (Linda van der Horst) die ons in staat stellen om artiesten maatgericht te adviseren en te begeleiden.

Vak5 artiesten

Voor onze eigen VAK5 artiesten zijn wij het eerste aanspreekpunt als het gaat om boekingen voor optredens. Wij bieden hen actief aan met behulp van digitale en overige media . Onze opdrachtgevers zijn o.a. collega-artiestenbureaus, evenementenorganisatoren, partycateraars, partylocaties, horeca ondernemingen, bedrijven en particulieren.

Naast marketing, promotie en sales verzorgen wij bij een boeking de contracten, de facturatie en eventueel de techniek.

VAK5 artiesten stemmen hun agenda af met VAK5 waardoor wij altijd een actueel inzicht hebben in hun beschikbaarheid. Zij hebben tevens via een eigen login op deze website direct inzicht in hun eigen agenda binnen ons boekingssyteem.

Bemiddeling

VAK5 beschikt over een uitgebreide database met artiesten en entertainment acts. Vanuit deze database adviseren wij onze opdrachtgevers bij hun keuze voor passend entertainment.

In principe kan iedere professioneel werkende artiest in de database worden opgenomen. Benodigd is een goede PR foto, een stukje promotekst en een prijs.  Voordat we een nieuwe artiest opnemen willen we wel kunnen beoordelen of de performance aan onze maatstaven voldoet.

Management

Op beperkte schaal verrichten wij zakelijke ondersteuning aan onze VAK5 artiesten als het gaat om management. Wij adviseren desgewenst op het gebied van repertoire keuze, opbouw van een optreden, podium performance en uitstraling. Ook vertegenwoordigen wij deze artiesten richting derden als bv platenmaatschappijen, Radio en TV en overige media.

Vocal coaching

VAK5 organiseert in samenwerking met Laura Vlasblom workshops op het gebied van vocal coaching waar artiesten kunnen leren hoe nog beter met hun stem als instrument om te gaan.

Verder kunnen zangers en zangeressen 1 op 1 begeleiding hierbij krijgen.

Voor meer informatie neem contact met ons op.