VAK5

Events

U kunt bij VAK5 ook terecht voor de volledige organisatie van uw evenement. Als organisatiebureau richten wij ons in eerste instantie op de zakelijke markt waarbij het veelal gaat om:

  • Motivatie-event of feest voor personeel
  • Opening of jubileum van het bedrijf
  • Promotioneel event voor klanten en relaties
  • Open huis of open dag
  • Inhoudelijke zakelijke bijeenkomst

Een event dat past bij U!

Ons uitgangspunt is het ontwikkelen van evenementen die passen bij onze opdrachtgevers. Event ontwikkeling start dan ook met een uitgebreide briefing en de-briefing. Wat is de doelgroep? Wat is het doel, het thema, de insteek? Wat is de aard en sfeer? Wat is al eens gedaan? Hoe staat het met het budget ? Duidelijk wordt of we elkaar begrepen hebben. Geen “rubbish in, rubbish out” maar een helder uitgangspunt van waaruit we verdere ideeën gaan ontwikkelen.

Uitvoerbare ideeën

Creatieve ideeën zijn pas echt goed als ze uitvoerbaar zijn. Vanuit die gedachte komt VAK5 altijd met een eventvoorstel dat praktisch haalbaar is en dat voldoet aan de randvoorwaarden van de briefing. Niet alledaagse ideeën worden haalbaar door er inventief mee om te gaan. Inventiviteit stoelt op ervaring met sterk uiteenlopende wensen en omstandigheden. Dat vakmanschap vindt u bij VAK5.

Organisatie op maat

VAK5 kan de totale organisatie van uw event ter hand nemen. Het zoeken van de juiste locatie, het regelen van de catering, decors en aankleding, het entertainment, de uitnodigingen, in principe is alles mogelijk. Wat we echter vaak zien is dat opdrachtgevers ook graag zelf een deel van de organisatie op zich nemen. In dat geval sluiten we naadloos aan bij uw organisatie.

Voorbeelden van door VAK5 verzorgde evenementen:

Events organiseren is een vak! Daarom VAK5!