VAK5

Productions

Maatwerk

VAK5 stelt entertainment op maat samen waarbij optimaal rekening wordt gehouden met belangrijke randvoorwaarden als; de locatie, de doelgroep, het thema, het moment en natuurlijk het budget. Door onze uitgebreide database met entertainment en onze intensieve relaties met artiesten en collega-artiestenbureaus zijn wij altijd actueel en altijd in staat om een passende aanbieding te doen.

Startpunt is een gedegen briefing die wij desgewenst samen met onze klant opstellen. Daarmee zorgen we ervoor dat we snel en in de juiste richting naar entertainment kunnen zoeken.

Programma's

Een entertainment programma van VAK5 omvat alle in de briefing aangevraagde vormen van entertainment zoals; ontvangstact, openingsshow, band, dj, animaties, attracties, solo artiest (en), slotshow en ga zo maar door.

Ieder programma dat wij aanbieden omvat de nodige keuzemogelijkheden. Daarbij wordt op voorhand de beschikbaarheid van de verschillende artiesten en acts gecontroleerd en worden zo nodig opties geplaatst. VAK5 presenteert het voorstel met foto’s , toelichtende tekst en informatie over techniek die wederverkopers eventueel direct kunnen overnemen in hun offerte naar de klant.

Producties

Onder het mom “Als het er niet is, creëren we het zelf” stellen wij speciale entertainmentproducties op maat samen. Daarbij gaat het vaak om een opening- of finaleshow bij een grootschalig evenement, maar ook voor andere gelegenheden is het mogelijk om “entertainment op maat” te maken. Het gaat tenslotte vooral om het op creatieve wijze vertalen van ‘een wens naar een beleving’.

Bij opening- en finaleshows wordt vaak een van te voren vastgesteld thema of boodschap over de bühne gebracht. Het biedt eventorganisatoren tevens de mogelijkheid om op spectaculaire wijze producten te onthullen of de bedrijfsfilosofie van de opdrachtgever tot leven te laten komen.

VAK5 ontwikkelt de show gebruik makend van componenten als muziek, dans, theater, acrobatiek, illusie en bijkomende special effects. Daarbij spelen ook decor, licht en geluid een belangrijke rol.  Door onze rijke ervaring met de combinatie van events en entertainment weten wij waar de toegevoegde waarde ligt van deze componenten om de gewenste beleving te creëren.

Voorbeelden van door ons ontwikkelde speciale producties: