VAK5

Promotions

Artiesten en entertainment zijn bij uitstek geschikt om promotioneel te worden ingezet. Daarbij is het de kunst om precies de juiste beleving rond een bedrijf, een product of een merk te creëren. Denken in merkidentiteit en merkbeleving is daarvoor onmisbaar.

Door onze ervaring in marketing, communicatie en events zijn wij bij VAK5 in staat om de juiste combinaties tussen product, merk en beleving te realiseren. Doel is daarbij meestal om het imago van het merk te versterken, aandacht te vestigen op het product of heel primair de verkoop te stimuleren.

Al diverse jaren zijn we partner van Heineken Brouwerijen op het gebied van de Horeca Promoties. Deze worden bij horeca klanten van Heineken ingezet om méér traffic te generen en een hogere omzet mogelijk te maken. Voor de merken Heineken, Amstel, Brand, Heineken Extra Cold en Jilzz verzorgen we diverse promoties met behulp van entertainment.

Voor een overzicht van alle Horeca promoties die wij voor Heineken Brouwerijen verzorgen klik hier!

Ook voor uw bedrijf, product of merk onderzoeken we graag de mogelijkheid om met behulp van entertainment te bouwen aan herkenbaarheid, identiteit en beleving. Met natuurlijk een hogere omzet als achterliggend doel!