VAK5

Captains Dinner Party Captains Dinner Party

Een showcocktail vol zang, dans en magische onthullingen!

Algemeen

De Captain’s Dinner Party is een dinnershow die speciaal ontwikkeld is voor het ss Rotterdam.. Met dit entertainment en deze locatie is uw diner meer dan een etentje op een schip. De Captain’s Dinner Party is een overweldigende ervaring met dans, muziek, magic en exquise gerechten. Uw gasten worden door de Captain en zijn crew meegenomen op een ‘minicruise’ naar New York en Zuid-Amerika. Tussen de gangen door worden uw gasten verder op stoom gebracht met showblokjes vol prachtige nummers, show en dans.

Tijdens het diner doen goochelaars mysterieuze acts aan de tafel. Gefascineerd proberen de gasten de trucjes te doorgronden, maar helaas zonder resultaat.

Dan is er ‘storm’ op komst; de dansers en een paar gasten moeten alle zeilen bijzetten om overeind te blijven. Met een rustig nummer wordt het publiek weer in kalmer vaarwater gebracht.

Na de laatste gang gaan alle aangegeten pondjes er weer af door lekker flink te swingen. Waar uw gasten in het begin van de avond nog een aftastend gesprek hadden met hun tafelgenoten, gaat nu gezamenlijk het dak er af met het lied: Dat kan alleen in Rotterdam, ja daar weten ze van wanten. Een toepasselijk nummer want op het ss Rotterdam weten ze dat zeker.

Boekingsmogelijkheden

U boekt de Captains Dinner Party als avondvullende show met 4 of 5 showblokken uitgevoerd door 2 solisten en 4 ensemble leden (begeleid door muziekband), 2 tafelgoochelaars en een optreden van Gin Fizz.

Social Bookmarks