VAK5

The Piano Train The Piano Train

Swingende pianoshow waarbij de muzikanten elkaar uitdagen tot een muzikaal spektakel. “Enjoy the music and take The Piano Train”.

Algemeen

Als The Piano Train voorbijkomt dan raast de muziek en de party je tegemoet. The Piano Train is namelijk een super swingende pianoshow vol fun en entertainment. The Piano Train is gebaseerd op het Dueling Pianos concept dat al jaren een grote hit is in Amerika. 2 Pianisten en 1 drummer dagen elkaar uit tot een muzikale confrontatie vol swingende tophits. Iedere pianist heeft de klasse van zang, entertainment en pianospel in zijn vingers. Voortdurend betrekken zij hun publiek bij de show zodat er een fascinerende wisselwerking tussen artiesten en publiek ontstaat. Men kan ook verzoeknummers aanvragen dmv het invullen van speciale kaartjes. Door die verzoeknummers bepaalt het publiek in belangrijke mate de richting van het optreden en daarmee de sfeer op het feest. Ieder optreden van The Piano Train is daarom anders maar het leidt altijd tot een ware climax, die voor vele verrassingen zorgt. Meezingen, dansen en uit je dak gaan, dat is waar de pianisten/zangers/entertainers hun publiek toe uitdagen. En daarbij schromen ze niet om midden tussen het publiek de meest swingende nummers ten gehore te brengen.

Boekingsmogelijkheden

The Piano Train kan geboekt worden in de volgende varianten.

Standaard
Optreden van The PianoTrain duurt 3 x 60 minuten in de bezetting met 2 pianisten en 1 drummer.

XL
Optreden van The Piano Train , 3 x 60 minuten in de bezetting met 2 pianisten en 1 drummer aangevuld met 1 saxofonist en/of 1 zangeres.

Social Bookmarks