VAK5

Women in White Women in White

Driestemmig A Capella zang tijdens een diner aan tafel, tijdens een receptie, als ontvangst of tijdens een ander event.

Algemeen

De drie dames van Women in White zingen driestemmig a capella tijdens een diner of tussen de gangen door, ontvangen de gasten bij een receptie of zingen bij feesten, huwelijksvoltrekkingen en vele andere speciale gelegenheden. De muziek bestaat uit eigen bewerkte arrangementen (3-stemmig) van uiteenlopende nummers zoals 'Venus' (Shocking Blue), 'Wuthering Heights' (Kate Bush), 'Livin' On a Prayer' (Bon Jovi) en 'I will Survive' (Gloria Gaynor). In de kerstperiode aangevuld met bekende Christmas Classics zoals 'Rudolph the Red Nosed Reindeer', 'Jingle Bells', 'Let it Snow' en 'First Noel'. Ook zullen de kostuums in deze periode uitgebreid worden met onder andere vleugeltjes zodat de dames getransformeerd worden tot echte Christmas Angels.

Women in White creëren met hun meerstemmigheid en gekleed in sfeervolle witte kostuums een geheel eigen stijl: puur, fris en romantisch. De sfeervolle manier waarop zij hun werk presenteren, maken dat Women in White voor een onvergetelijke herinnering zorgen.

Video's

Audio

Boekingsmogelijkheden

Women in White kan geboekt worden in de volgende varianten:

À Capella
Als 3 stemmige à capella groep presenteren de Women in White een keur aan bekende evergreens in een verrassend nieuw jasje gedurende 3 sets van 30 minuten (binnen 3 uur). Uitermate geschikt voor uiteenlopende evenementen, bij diners, huwelijksvoltrekkingen etc.
Op aanvraag kan er gezorgd worden voor geluidsversterking.

Mini-concert
Soms is een klein à capella optreden van 30 minuten (of 2x15 minuten binnen 1 uur) voldoende om de gasten te verrassen. Het optreden is in principe onversterkt maar er kan gezorgd worden voor geluidsversterking.

Met Men in Black
Een à capella optreden van Women in White kan worden uitgebreid tot een (avond)vullend (3x45 minuten binnen 4 uur) optreden door toevoeging van het combo Men in Black.  3 Professionele muzikanten begeleiden de dames op piano, drums en bas. Er ontstaat een dynamisch en sfeervol optreden waarbij de eigentijdse meerstemmige arrangementen van Women in White door de instrumentale begeleiding tot een verrassend nieuwe performance leiden.  Geen standaard coverband maar wel swingend en eigentijds.
Zeer geschikt ook bij recepties of cocktailparty’s waar men goede muziek kan waarderen zonder dat het “dak eraf moet”.

Social Bookmarks